LOADING

Type to search

Ortodoxie si traire

Sfantul Efrem e viu!

Share
Am fost extrem de trist, ingrijorat si bolnav, dar SFANTUL EFREM CEL NOU, OCROTITORUL CLUJULUI, MI-A DAT O BUCURIE cum nu am avut niciodata, o pace, o liniste, o sanatate… Sfantul e viu! Mare e Domnul Dumnezeul nostru intru sfintii Sai! Sfantul lucreaza, linisteste, insufla ganduri pasnice, impaca, vindeca, cheama pe toti la Dumnezeu. Cautati icoana Sfantului Efrem cel Nou, aprindeti zilnic candela si tamaia la icoana lui, rugati-va o catisma din psaltire si acatistul sfantului si veti avea mari bucurii.
 
Ajunati, preoti si mireni, pentru a va impartasi la Liturghia Darurilor mai Inainte Sfintite, pomul inflorit din gradina Raiului. Daca nu aveti duhovnic, cautati unul plangand. Si nu ajunge sa nu fiti bolnavi, trebuie sa fiti din ce in ce mai sanatosi. Pentru ca viata voastra sa devina un psalm de lauda lui Dumnezeu.
 
Azi, ne rugam Sfantului Serafim de Virita, de ziua lui: Ți-ai facut planuri şi ţi-ai stabilit obiective; le-ai adus înaintea Mea să le binecuvântez. Dar vreau să laşi toate în seama Mea, să călăuzesc şi să îndrept cu Mâna Mea împrejurările vieţii tale, căci tu eşti orfanul, iar nu stăpânul.
 
La trapeza aflam ca:
 
 
 
Marius MATEI
marius.matei@lumeacredintei.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *