LOADING

Type to search

Ortodoxie si traire

Soul Help, o minune de produs (sfinti)

Share

Un vecin lauda efectele imbucuratoare ale produsului Colon Help. M-am gandit sa iau si eu, dar dihotomic: impreuna cu Soul Help. Un produs scump, pentru ca impune jertfa, renuntare si asceza. Un produs usor de gasit azi, cand prigoana a incetat. Dar nu are efect Soul Help daca il iau o data pe saptamana, duminica. Nici daca iau doar trei luni si, apoi, gata, renunt. Trebuie sa mi-l administrez vesnic, zi de zi, pana voi vedea soarele rasarind.

Acum, sa am grija la produsele similare contrafacute. Si sectarii au scos ceva pe piata, mai ieftin si mai atragator ambalat, dar expirat. Sa cumpar direct de la Fabrica, nu de la sarlatani. Cum se administreaza: rugaciune zilnica, abtinere de la rautati, euharistii traite, dupa sfatul Medicului.

Ajutorul sufletesc este identic cu harul primit la iesirea din cristelnita sfintei ape si ce pecetluirea Duhului. La fiecare Marturisire, suntem goi de rele si facem loc luminii. Produsul Soul Help asigura fericirea doar pentru cei statornici in credinta. Dumnezeu se tine de cuvant: ne da harul; noi doar sa il primim si sa il pastram. Daca vointa noastra este sincera, atunci Cerul ne cheama. Cuvintele Sfântului Chiril al Ierusalimului pentru noi, azi: „Fiecare om să-L audă deci pe Iisus şi să nu mai păcătuiască. Să alergăm la cel care iartă greşelile! De suntem bolnavi, la El să ne găsim scăparea; de ne doare sufletul, să urmăm pe Doctorul sufletelor; de suntem flămânzi, să primim Pâinea; de suntem morţi, să primim Învierea; de am îmbătrânit în neştiinţă, să cerem înţelepciune de la Înţelepciune“.

Marius Matei

Previous Article
Next Article

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up