LOADING

Type to search

Pelerinaje

PELERINAJ la MĂNĂSTIREA SFÂNTUL SPIRIDON de la STRÂMBA (JOSENII BÂRGĂULUI)

Share

Sfântul Spiridon este cinstit de Biserica pe 12 decembrie. Spiridon este sfântul care pleaăa periodic din raclă, pentru a-i ajuta pe oamenii care îl cheama în rugăciune, cu credinta si cu dragoste. Astfel, precum se cunoaste indeobste, Sfantul Ierarh Spiridon al Trimitundei ale carui Sfinte Moaste se pastreaza in catedrala cea mare din Insula Corfu, Grecia, este un mare facator de minuni. Sfantul Spiridon pleaca periodic din racla sa, pentru a-i ajuta pe oamenii care il cheama in rugaciune, cu credinta si cu dragoste, pretutindeni in lume. Alergand prin lume sa faca bine tuturor celor care au nevoie de ajutorul sau, sfantul cel milostiv isi toceste periodic incaltamintea.

0000000bg

Cluj-Napoca (prezența la ora 6.45 iar plecarea la ora 7.00) – Mănăstirea STRÂMBA (Sf. Liturghie cu ocazia hramului săvârșită de către IPS ANDREI – Mitropolitul Clujului) –  Mănăstirea NICULA (închinare la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului) – Cluj-Napoca.

Preţ: 63 RON

Preţul include:

 • Transport cu MICROBUS sau AUTOCAR(în funcție de numărul de persoane înscrise)
 • Ghidaj şi asistenţă religioasă: Grupul va fi însoțit de pr. Marius Matei.
 • Piața Avram Iancu, nr. 2
  400098 Cluj-Napoca
  Tel / Fax.: 0264.431.020
  Mobil: 0723.583.822;
  E-mail: pelerinaje@mitropolia-clujului.ro
  moldovandumitru@yahoo.com
Marius Matei

Preot in Floresti, jud. Cluj. Autor al cărții "Harta credinței. Meditații catehetice pentru copii și adulți", Editura Lumea credinței, București, 2020.

 • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *