LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

PS Macarie, Episcopul românilor din Europa de Nord, la Marșul pentru Viață: Mama mea a fost sfătuită să mă avorteze. Dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, azi nu am mai fi fost împreună. Oare câte istorii nu s-au curmat încă din pântece?

Share
Sâmbătă 25 martie, în toată țara, a avut loc „Marșul pentru viață”, eveniment la care au luat parte peste 110.000 de persoane, după cum au anunțat organizatorii.
Cu această ocazie, în care românii și-au amintit de problema dureroasă și sângeroasă a avortului, PS Macarie, Episcopul românilor din Europa de Nord, a dat o mărturie trăită personal despre acest flagel. Mai precis, mama sa a a fost sfătuită să-l avorteze.
„Dacă mama mea nu ar fi avut teamă de Dumnezeu și nu ar fi iubit taina vieții și nu ar fi urât uciderea, astăzi nu m-aș mai fi aflat în mijlocul dumneavoastră… Mama mea a fost sfătuită să mă avorteze. Dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, astăzi nu am mai fi fost împreună… Oare câți oameni ai neamului nostru nu au pierit astfel? Oare câte istorii nu s-au curmat încă din pântece? Oare câte neleguiri nu s-au săvârșit deoarece nu s-a pus nădejdea în Dumnezeu Izvorul vieții?”, a spus unul dintre cei mai apreciați Episcopi ai Bisericii Ortodoxe Române.
Mai mult decât atât, chiar ierarhul a luat parte la Marșul pentru Viață de la Rădăuți, după ce a slujit Sfânta Liturghue la Mănăstirea Sihăstria Putnei.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *