LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

Radio Renașterea, la 14 ani

Share

Radio Renașterea a serbat miercuri, 8 mai 2013, cei 14 ani de emisie neîntreruptă la Cluj-Napoca, 8 ani de emisie la Bistrița, și 9 ani de emisie on-line. Cu acest prilej, Înaltpreasfințitul Andrei a oficiat de la ora 10 o slujbă de Te Deum în Catedrala Mitropolitană. Alături de Mitropolitul Andrei au slujit pr. Bogdan Ivanov, consilierul cultural al Arhiepiscopiei Clujului, pr. Arhidiacon Claudiu Grama, consilierul de misiune și protocol, precum și pr. dr. Ioan Bizău, lector la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca.
După această slujbă, Mitropolitul Andrei a transmis grupului Radio Renașterea cele mai bune gânduri și îndemnuri: „Postul nostru de radio aduce îmbărbătare, întărire și pe lângă cuvântul lui Dumnezeu, propovăduit în toată Eparhia, emisiunile culturale și cele muzicale le dau posibilitatea credincioșilor noștri să își mângâie sufletele. Am mai adăuga, pentru misionarii postului de radio, că nu este suficient să fie corecți și să își realizeze emisiunile rostuite, ci trebuie să fie și entuziaști, pentru că numai cel ce arde poate aprinde.”
De la ora 11, radioul și-a deschis porțile pentru cei doritori să viziteze redacția și studiourile. Ne-au onorat cu prezența lor colaboratorii noștri, preoți, profesori, dar și credincioși și ascultători fideli ai postului nostru de radio. Pe parcursul emisiei de ieri, ați putut asculta un program special, dedicat acestei zile aniversare.
Vă reamintim că ne puteți asculta pe frecvențele 91 Mhz La Cluj și 102 Mhz la Bistrița. Postul de radio al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului şi Clujului a fost înfiinţat în 1999 la iniţiativa vrednicului de pomenire Arhiepiscop Bartolomeu Anania. Scopul radioului mitropolitan este acela de a extinde misiunea Bisericii, prin transmiterea cuvântului Evangheliei pe calea undelor. 

 

Alexandra Andereș 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *