LOADING

Type to search

APARIȚII EDITORIALE

„Cu Hristos te întâlneşti, mai întâi, în iad”. Convorbiri despre disperare, căutare, durere şi mântuireț

Share

„CU HRISTOS TE ÎNTÂLNEȘTI, MAI ÎNTÂI, ÎN IAD”. CONVORBIRI DESPRE DISPERARE, CĂUTARE, DURERE ȘI MÂNTUIRESiluana COP

autor:  Maica Siluana

anul apariției2013

număr de pagini: 176 pagini

format: 10 x 15 cm

PREȚ: 10 lei

Detalii: Interviuri realizate de Răzvan Bucuroiu, Mădălin Iacob, Pr. Sabin Vodă, Isabela Aivăncesei, Cristian Curte. Prefaţă de Răzvan Bucuroiu.

Între monahiile din România, abordarea şi lucrarea maicii Siluana sunt unice. Asta nu înseamnă că toate maicile trebuie să stea în centre de consiliere. Nu, categoric, sunt multe feluri de slujiri. Însă cea a Siluanei presupune un important grad de jertfelnicie, de durere permanentă asumată – a ta, dar mai ales a altora. Şi cine poate duce povara asta zi de zi? Cine poate duce la infinit povara altuia? Numai cei hărăziţi să o facă – şi aceştia sunt puţini. Maica Siluana lucrează cu puterea cuvântului, în acelaşi registru al durerii. Foloseşte cuvinte care dor, care aparent dor, şi care apoi vindecă. Cicatrizează, cauterizează rănile sufletului. Uzează de cuvinte-bisturiu (veţi avea parte de multe în această carte de convorbiri), cuvinte-laser, cuvinte-ciocan, cuvinte de care vrei să fugi, pe care vrei să le uiţi…”. (Răzvan Bucuroiu)

Cartea poate fi găsită în librării și la pangare sau poate fi comandată on-line pe site-ul Librăriei Sophia.

http://www.librariasophia.ro/carti-Maica-Siluana-Cu-Hristos-te-intalnesti-mai-intai-in-iad-Convorbiri-despre-disperare-cautare-durere-si-mantuire-so-10640.html

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *