LOADING

Type to search

Marii duhovnici ai neamului

Opt ani de la nasterea in viata cea cereasca si vesnica a Parintelui Profesor Constantin Galeriu

Share

Argentina Gramada

 

Intre salcie si brad la Biserica Sfantul Silvestru  doarme preotul maiestru” cum zicea un fiu duhovnicesc , poet de dragul  parintelui nostru iubit. La 6 august 2011  , la  opt ani de la nasterea in viata cea cereasca si vesnica a Parintelui Profesor Constantin Galeriu de la Biserica „Sfantul Silvestru” din Bucuresti si la mormant  s-a cantat vesnica pomenire !

Si pentru a ne aminti ca viata merge mai departe si ca pomenirea lui va fi din neam in neam ”, stranepotul parintelui, a lasat joaca si venit chiar si spre surprinderea tatalui preotul Cristian Galeriu  sa cinsteasca solemnitatea momentului.

Intr-o zi, prin 2001, părintele Galeriu s-a îndreptat către pictorul Sorin Dumitrescu, amândoi fiind în biserica „Sfântul Silvestru“, şi i-a spus: „Vrei să fii naş?“ Răspunsul a fost „Da!“ şi, astfel, a ajuns pictorul să-l aibă drept fin pe coreeanul Cyprian Song. Povestea asiaticului mutat în România şi convertit la credinţa ortodoxă este una care impresionează pe oricine. “ Mireasa era profesoara de chimie Roxana.

Azi, la parastasul de opt  ani de la mutarea Parintelui,  Roxana a venit cu cele doua fetite Maria si Ioana. Si cel care s-a straduit sa faca comunicarea sa ajunga la comuniune se bucura daca rudenia dupa duh traieste bucuria !

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *