LOADING

Type to search

Editoriale

Acolo unde florile nu se ofilesc niciodată

Share

Deși Hristos era în fața lor, unii oameni nu au simțit nimic deosebit, atât de împietrite erau inimile lor. Respingerea salvării veșnice este cea mai mare tragedie a omenirii. Ce vrea Dumnezeu? Să ne facă părtași la lucrarea Lui, să dobândim un caracter ca al lui Hristos.

 

De cele mai multe ori, nici nu ne trece prin minte cât de mult am rătăcit față de ceea ce așteaptă Dumnezeu de la noi, datorită – în principal – lăcomiei de bani, care ne acaparează cu totul.

 

 

 

Harul lui Dumnezeu ne transformă viața. Este cea mai importantă lucrare din viața noastră. Pentru ca Hristos să crească în noi, ego-ul trebuie să se micșoreze. Dumnezeu nu vrea să ne sperie, ci să ne trezească conștiința.

 

Dumnezeu Se descoperă celor ce Îl caută. Misiunea lui Hristos este să salveze. Misiunea noastră: să nu facem ceea ce Hristos nu ar face.

 

Starea noastră înaintea lui Dumnezeu nu depinde de mărimea luminii, ci de felul în care o folosim. Să nu ne fie dor de tot ceea ce ne primim, ci de Cel ce dăruiește.

 

 

 

În Rai, nimic nu mai putrezește. Nu mai este suferință, nici nedreptate. Acolo, florile nu se ofilesc niciodată. Sufletele rămân vii, neîmbătrânitoare, veșnice, fericite, aproape de Creatorul lor.

 

Hristos nu vrea să fim o generație tristă, cu fotografii frumoase. Hristos nu vrea să uităm de Rai, de neboală, nemoarte, nenefericire, neputreziciune. Hristos vrea să împartă veșnicia Lui cu noi. Cel ce ai înviat din morți, luminează întunecimile noastre!

 

 

 

Dacă ne focusăm pe probleme, vom avea și mai multe probleme, dacă ne focusăm pe Hristos, vom avea soluția la toate problemele.

 

Doar cu Hristos suntem în siguranță, pe vecie. Necazurile nu ne pot despărți de El. Îl iubim, deoarece Îi datorăm totul. Îl ascultăm, deoarece El este Calea.

 

 

 

Nu moartea este aproape, ci Raiul. Moartea este doar o ușă. În Rai nu mai există infecții și invidii, orfani și înfometați, războaie și suferințe.

 

În Rai, nu mai există frică. Este cel mai important adevăr, care dă sens vieții. Fără el, pierdem totul. La destinație, să nu ne pierdem credința.

 

 

 

🔴 Să nu fugim de Hristos dimineață, ca să Îl găsim ușor în timpul zilei.

 

🔴 Departe de Hristos, nu e decât întuneric și chin.

 

🔴 Direcția corectă spre Rai este mult mai importantă decât viteza.

 

🔴 Fără Hristos, totul e sfâșietor și insuportabil.

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up