LOADING

Type to search

Pelerinaje

Batiuska Serafime, ajuta-ne sa ajungem la sarbatoarea ta!

Share

1 August: Hram la Diveevo, Sarbatoarea Sf Serafim de Sarov!
599 euro, autocar ( 11 zile) sau avion ( 7 zile)

Aproape toti romanii care doresc sa faca un pelerinaj in Rusia vor sa ajunga la Diveevo, la manastirea in care se afla moastele Sfantului Serafim de Sarov, cel mai iubit dintre sfintii rusi, cel care – prin Parintele Arsenie Boca – are legaturi si cu noi, romanii ! Si astfel, prin Sf Serafim, descopera extraordinara bogatie duhovniceasca si profunzimea Rusiei pravoslavnice, de nebanuit daca nu accepti jertfa unui drum pana acolo, in inima aparent nemarginitului spatiu slav (jertfa de timp, de placuta oboseala, de bani…).

Insa acum va propunem un program scurt, derulat pe Inelul de Aur al Rusiei ( Moscova, Serghiev Posad, Vladimir, Murom) care are ca punct central de interes participarea la sarbatoarea de vara a Sfantului Serafim de Sarov : 1 august, data celei de-a doua aflari a sfintelor sale moaste, urmata de stramutarea acestora la Manastirea de maici de la Diveevo.

Oferta speciala are un pret accesibil: 599 euro pt 7 zile de program in Rusia. In varianta transportului cu autocarul din Romania, durata creste cu inca 2 zile / dus si 2 zile / intors ( cazari intermediare la Kiev). Exista si varianta transportului cu avionul la Moscova ( din Bucuresti, Tel Aviv, Roma…)

Detalii despre acesta oferta speciala si fotografii, icoane :

pe blog: http://miriamturism.wordpress.com/2012/05/02/rusia-diveevo-la-sarbatoarea-sf-serafim-de-sarov-1-august-2012/

sau

pe site: http://www.miriamturism.ro/921/

Batiuska Serafime, ajuta-ne sa ajungem la sarbatoarea ta!

Toate cele bune,

Maria Chirculescu

Miriam Turism


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *