LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

Episcopul Macarie Drăgoi al Europei de Nord: Continuăm să fim alături de Familia Botnariu!

Share

Episcopul Macarie Drăgoi al Europei de Nord: Continuăm să fim alături de Familia Botnariu, însoțindu-i cu rugăciuni de mulțumire adresate Domnului Iisus Hristos și nădăjduim că precedentul va influența și rezolvarea altor cazuri.

În aceste zile de la începutul lunii iunie 2016, dedicate Copiilor și Părinților, Preasfințitul Părinte Episcop Macarie Drăgoi al Europei de Nord, însoțit de preotul Nicolae Tănase de la Valea Plopului, părinte al multor prunci ce-ar fi putut fi nenăscuți, și de dl dr. Pavel Chirilă, fondatorul în România a primei asociații de conlucrare între medici și clerici, Christiana, își continuă vizita misionară în Norvegia. Cu această ocazie au avut bucuria de a simți pe viu, în Norvegia, țara ce a devenit în ultima vreme emblema unei atitudini greu de înțeles, entuziasmul provocat de vestea reîntregirii familiei Botnariu. Prin această soluționare, autoritățile norvegiene au dovedit că sunt capabile să cântărească realul interes al copiilor. Continuăm să fim alături de Familia Botnariu, însoțindu-i cu rugăciuni de mulțumire adresate Domnului Iisus Hristos.

Acest act de normalitate ne încurajează și nădăjduim că precedentul va influența și rezolvarea altor cazuri. Ne gândim aici în primul rând la familia Nan și la alte familii din Norvegia care au nevoie în continuare de rugăciunile și solidaritatea noastră pentru ca în cele din urmă să-și regăsească, alături de copiii lor, bucuria și împlinirea firească în căldura căminului familial.

Biroul de presă al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord

sursa foto: www.bodnariufamily.org

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *