LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

LA BURSA ADEVĂRULUI, o carte semnată de Lidia Stăniloae

Share

COMUNICAT DE PRESĂ

(25 septembrie 2015)

Marţi, 06 octombrie 2015, orele 17:00, în salonul „Carol I” al Bibliotecii Centrale Universitare din Bucureşti (Intrarea Regală din str. Dem. I. Dobrescu, nr. 1), va avea loc lansarea cărţii doamnei LIDIA STĂNILOAE cu titlul La bursa adevărului, publicată de Editura TRINITAS a Patriarhiei Române. Despre conținutul cărții vor vorbi atât autoarea, cât și unii dintre invitații domniei sale. Evenimentul este organizat de Editura TRINITAS a Patriarhiei Române în colaborare cu Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” din Bucureşti.

Editura TRINITAS a Patriarhiei Române

„Poate că la bursa adevărurilor ar trebui să crească și cursul adevărului despre sfințenie, credință adevărată, smerenie, ajutor dat celor în nevoie și îndrumare pe drumul aspru și anevoios al credinței, care apropie omul de Dumnezeu. (…)

Adevărul este incomod, nu aduce profituri imediate, nu ajută la dobândirea puterii, a autorității, a dreptului de a-i  stăpâni pe ceilalți. (…)

Așa cum spune Evanghelia, adevărul ne face liberi. Dincolo de toate întrebările și răspunsurile pe care încercăm să ni le dăm, dincolo de toate afirmațiile, definițiile și reflecțiile noastre, nu trebuie să uităm că adevărul eliberează. Poate că totul e atât de simplu, în ciuda dorinței noastre de a-l complica.”

(Lidia Stăniloae)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *