LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

VORBIND CU TINE, DOAMNE

Share
Compania Teatrală  Zona  vă invită la Teatrul de Artă București  la
spectacolul VORBIND CU TINE, DOAMNE
Premiera  va avea loc la Teatrul de Artă București (strada Sfântul Ștefan nr.21) în zilele de 3, 11 și 23 noiembrie 2015 ora 19:30

Scenariu după Rugăciuni pe malul lacului de  Sfântul Nicolae Velimirovici
Cu : Actrita – Ana Calciu
Psalt – Andrei Stratulat
Flaut – Andrada Dumitrache
Regia comună
Consultant artistic – Teodora Mares
Manager de proiect: Malvina Roșu 

Durata: 50 minute
Pretul biletului: 20 lei
 
Acest spectacol  ne pune inaintea inimilor o raportare atentă la valorile creștine, o căutare, o vorbire cu Dumnezeu, în care ne vom regăsi fiecare dintre noi în propria căutare a sensului vieții. Spectacolul ne prezintă principalele probleme ale omului, a setei de dumnezeire, a pocăinței și aflării esenței tuturor lucrurilor, a lui EU SUNT.
Personajul principal este o pictoriță de icoane care în procesul creației ne pune în față propriile gânduri și introspecții care însoțită de ucenicii de atelier în acest parcurs devine un model al spiritualității și talentului creator care se transformă în talant  mărturisitor.

Menționăm că începând cu anul 2013, Compania Teatrală Zona a  realizat si sustinut spectacolul creștin-ortodox ,,Diaconița Olimpiada”, adaptare după scrisorile Sfântului Ioan Gură de Aur către Sfânta Diaconiță Olimpiada, rolul principal avându-l actrița Ana Calciu, în regia d-lui Marian Popescu. Spectacolul s-a jucat atât în București, cât și în alte localități ale țării (Arad, Pitești, Ploiești, Râmnicu-Vâlcea, Câmpina etc.), bucurându-se de o atenție deosebită din partea publicului de toate vârstele.
Vă așteptăm cu drag! 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *