LOADING

Type to search

Editoriale

Icoana făcătoare de minuni Maica Domnului îndrumătoarea vă aşteaptă de vineri până duminică la Sibiu!

Share
Te iubesc!

 

Pe tine nu te-am pierdut niciodată. Cu tine am îmbătrânit şi am întinerit mereu. Pe tine nu aş putea să te pierd niciodată. Pentru că tu eşti însăşi viaţa mea. Tu Măicuţa Domnului şi bucuria vieţii mele.

 

Mi-ar fi fost atât de greu să trăiesc fără tine. Mi-ar fi fost imposibil să nu te fi cunoscut. Ce i-aş fi spus eu atunci lui Dumnezeu la Ziua Judecăţii? Că nu am ştiut de existenţa ta, că nu am iubit cu adevărat niciodată, că sunt doar un pustnic al tristeţii? Tu însă mi-ai dăruit iubirea şi starea de spirit firească îngerilor. De la tine am învăţat iertarea şi curajul vieţii. Să nu fugi de cruce, să nu te ascunzi în faţa valurilor duşmane, să fi împăciuitorul tuturor. Pentru că, tu m-ai iubit mereu. Nu te-ai uitat niciodată cu silă la greşelile mele. Când eram căzut, m-ai privit pur şi simplu cu ochii tăi blânzi şi mi-ai întins mâna ca să mă ridic. Apoi, m-ai dus într-o sală de nuntă şi m-ai îmbrăcat cu cea mai strălucitoare haină de împăcare. Pentru mine, tu, numai tu Măicuţă, ai tăiat viţelul cel gras al bucuriei şi mi-ai zis: „Acum taci şi ospătează-te!” Apoi, la ceas de seară m-ai mângâiat pe perna singurătăţii şi mi-ai redat speranţa comuniunii.

 

De la tine nu am auzit nici o vorbă de ocară. De la tine nu am primit nici o dojană şi nici o o suspiciune. Nici un canon, nici o lege, nici o bănuială, nici o supărare, nici o iubire de trei zile. Niciodată nu m-ai întrebat de unde vin şi unde voi merge. Dar mereu m-ai îndrumat către calea cea dreaptă a iubirii. Şi mi-ai cerut un lucru fără de care astăzi nu aş şti nimic din ceea ce este esenţial vieţii omului, adică să îi iert pe toţi, să nu mă supăr pe nimeni, să nu ţin mânie cu nici un om, să rabd, să sufăr, să fiu bun. Pentru că tu, numai tu ai fost Îndrumătoarea.

Îndrumătoarea mea, a noastră şi a supremei iubiri.

Astăzi te reîntorci la Sibiu. Nu m-ai refuzat când te-am invitat să ne mai calci odată pragul căsuţei noastre. Şi ai venit. Ca să arăţi că şi aici este casa ta. Bine ai venit Măicuţă!

 

P.S. Vineri ora 12 Icoana făcătoare de minuni de la Biserica Mihai Vodă din Bucureşti, este adusă de la Bucureşti de Părintele Adrian Beldean şi va rămâne la Biserica Sfîntul Ioan Iacob până duminică 15 Ianuarie ora 18. Vă aşteptăm la Sibiu!

informaţii la tel 0733993324

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *