LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

NU PUTEM SINGURI. AJUTOR PENTRU MARIA (o campanie umanitara Universul credintei)

Share

Drama Mariei Bucuroiu, o fetita de doar 3 ani din Bucuresti, a inceput in dimineaţa zilei de joi, 9 iulie, cand, peste noapte, a intrat in coma. Resuscitarea a durat câteva zeci de minute, ceea ce a cauzat iniţial anumite leziuni neuronale și ștergeri de memorie la nivel de vorbire, mers, deprinderi gestuale etc. Dupa nenumarate investigatii, motivele episoadelor frecvente de stop cardiorespirator ramaneau greu de determinat, iar medicii din tara le-au recomandat parintilor sa caute diagnosticul şi recuperarea la binecunoscuta clinică universitară AKH din Viena. In momentul de fata, fetita este deja internata in spitalul austriac, iar diagnosticul spre care se indreapta cadrele medicale de aici este unul sumbru: tulburare paroxistica de ritm ventriculara, corelata cu anomalii de oxidare a acizilor grasi. Din fericire, este o boala vindecabila, insa cu un pret enorm: o serie de operatii si de tratamente pentru care este nevoie de zeci de mii de euro.

NU PUTEM SINGURI. AJUTOR PENTRU MARIA (o campanie umanitara Universul credintei)

http://www.donatie.ro/index.php/doneaza-prin-sms/alege-organizatia/fundatia-ringier-maria-bucuroiu

Cei care doresc să o ajute pe Maria sunt rugaţi să trimită un SMS cu textul MARIA la 8828 prin care pot dona 2 eur/SMS. Nu se percepe TVA.

5 Comments

 1. ileana gafton dragos 15 noiembrie 2015

  In sfârșit s-a demarat campania pentru Maria! Ar fi normal ca toată lumea sa ajute acest suflețel aflat in suferință și nevoi. Toate bisericile din România dacă ar dona 2 euro, toți prietenii pe care i-a ajutat domnul Bucuroiu, toți cei care doresc ca gestul lor să fie numărat în fața lui Dumnezeu, ar fi ajutorul necesar și drumul spre vindecare. Știu că momentul este nepotrivit acum când s-au întâmplat atâtea nenorociri în lume, când au murit mulți tineri, dar boala Mariei și ingerul negru nu au ținut cont de asta și îi dă târcoale. Nu îi lăsați! Puteți face asta contribuind cu un mic ajutor, fiecare după puterile sale. Il rog pe Dumnezeu să vă dea gândul cel bun. Cunosc acest caz și eforturile facute de această familie pentru a slava viața fetiței lor. E cumplit când ești neputincios și vezi cum timpul fuge în defavoarea propriului copil, cel mai scump lucru de pe acest pământ. Acesta este mesajul meu, cu credință in Dumnezeu, Ileana Gafton Dragos
  P.S. Vă rog publicați materialul!

  Răspunde
 2. Horia Damian 14 ianuarie 2016

  Doamne ajuta! Se poate dona si prin cont bancar?

  Răspunde
  1. admin 14 ianuarie 2016

   Doamne ajuta! Da, se pot face donatii si prin urmatoarele conturi bancare.
   Cont euro: RO46BTRLEURCRT0311918501
   Cont lei: RO96BTRLRONCRT0311918501
   Cont USD: RO50BTRLUSDCRT0311918501, deschise la Banca Transilvania, Agenţia Rosetti, Bucureşti (titular cont Maria Bucuroiu)

   Răspunde
 3. alina 17 aprilie 2016

  Buna ziua.ce se mai stie de fetita?

  Răspunde
  1. admin 18 aprilie 2016

   Face mai bine, merge la grădiniță, asteptam rezultatele testelor genetice din Spania, care durează 8 săptămâni. Doamne ajuta!

   Răspunde

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *