LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

Reportaj cutremurător! Mii de preoţi şi credincioşi martiri, condamnaţi pentru credinţă, au fost ucişi în închisorile comuniste

Share
Cea mai premiată producţie a Antenei 3, emisiunea de anchete şi reportaje – „În Premieră cu Carmen Avram„– a revenit duminică, 3 martie, cu un nou sezon.
Echipa emisiunii „În Premieră” a prezentat un reportaj referitor la tăcerea suspectă care învăluie un subiect delicat: miile de preoţi şi de credincioşi martiri ucişi în închisorile comuniste.
„Unii dintre aceştia au caracteristici de sfinţi şi chiar sunt cinstiţi ca atare de prelaţi şi mii de români cu credinţă în Dumnezeu. Însă cineva vrea neapărat să păstreze tăcerea asupra acestui fenomen şi, mai ales, ignoră demersurile care s-au făcut de către unele cercuri ale Bisericii, pentru canonizarea martirilor. Mai grav, adevărul despre ce s-a întâmplat cu oamenii condamnaţi pentru credinţă e în continuare ascuns, victimele zac şi astăzi în gropi comune, neidentificate, în număr necunoscut şi fără cruci la căpătâi’, spune Carmen Avram.
Echipa „În premieră” a aflat cine vrea să ascundă adevărul şi ce interese se află în spatele acestei tăceri.
Urmăriţi de la minutul 29 la link-ul de mai jos!
 
 
Claudiu TARZIU 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *