LOADING

Type to search

Pelerinaje

Pelerinaj in in Israel, Iordania si Sinai

Share

Va supunem atentiei programul pe care il organizam in luna august 2011 in Israel, Iordania si Sinai, prilejuit de doua mari Praznice Imparatesti: Schimbarea la Fata a Mantuitorului pe Muntele Tabor si Adormirea Maicii Domnului (procesiune de noapte pe Via Dolorosa, in sens invers, spre mormantul Maicii Domnului).
 
 
SPECIAL: vom merge nu doar pe urmele pasilor Domnului Iisus ci si ale celor doi martori din cer ai Schimbarii la Fata: Moise si Ilie.
 
 
Sf Ilie – in Iordania ajungem la locul nasterii ( Tesva Galaadului) si pe dealul ridicarii la cer; in Israel – cateva locuri in care a vietuit o vreme (Hozeva, locul in care il hranea corbul; Ierihon);  si la Sinai (Horeb).
 
 
Moise – parcurgem partea finala a Exodului in sens invers, de la Muntele Nebo (unde Moise a vazult Tara Promisa, Canaanul si unde a murit) catre sud, catre Petra ( acolo e izvorul lui Moise – locul in care a dat cu toiagul in piatra – si mormantul lui Aaron, fratele sau).
 
 
Daca despre aparitia Norului pe Tabor dupa slujba Sfintei Liturghii din ajunul sarbatorii Schimbarii la Fata s-a vorbit mai mult, nu se stie aproape nimic despre aparitia norilor pe care au venit Sfintii Apostoli la procesiunea inmormantarii Maicii Domnului – dimineata la Ierusalim, deasupra Bisericii Mormantului Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu.
 
 
Veniti si veti vedea!
Programul complet: 
 

Toate cele bune,
 

Maria Chirculescu, 

MIRIAM TURISM

Tel/fax: 0234.337.990, mobil: 0723645180

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *